In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Quignon Amersfoort -

Groenmarkt 8, Amersfoort
Internationaal
Quignon Amersfoort. De opzet van grand café Quignon is zo gevarieërd dat zij de gasten dan ook voor het heden en de toekomst de vele geneugten van het leven kunnen en willen aanbieden.

Men kan hier niet alleen terecht voor een lekker glaasje wijn of een van de speciale Brandbiertjes van de tap, maar ook voor een voortreffelijke lunch of diner. Verder denken wij dat de zakenman hier prima op zijn plek is even als het trendy publiek. 'De menukaart biedt immers voor een ieder wat wils'.
Geschiedenis. Grand Café Quignon Amersfoort is een dochter van de reeds wel bekende vestiging in Utrecht. In het hartje van Utrecht, langs de gezellige Oudegracht, bevindt zich sinds januari 2002 Grand Café Quignon, waar men net zoals in Amersfoort ook heerlijk kan toeven in een gemoedelijke sfeer, buiten is er een zeer zonnig terras even als Grand Café Quignon Amersfoort.
Sfeer & interieur. Modern, klassiek
Recensies. Uitstekend
Afgelopen week hier geborreld en daarna gegeten. Mooie zaak, goede sfeer. Over het eten was ik zelfs lichtelijk verbaasd. Nou eet ik wel wat vaker buiten de deur, maar over het algemeen is het eten in dit soort grote tenten wat minder. Maar hier was dit prima in orde! De bediening was ook erg vriendelijk en attent. Kortom een zeer geslaagde avond, leuk! pieter hansen Uitstekend We hebben bij Quignon gegeten met 14 collega's. Het eten was super, met name de sushi en de aardbeien romanov. De sfeer erg leuk en ongedwongen. Kortom de avond was perfect geslaagd. De jarige collega mocht zelfs met de ober op de foto!! Uitstekend Erg lekker gegeten, service was gezellig, leuk en goed. En ja op het terras moet je iets langer wachten, maar waar niet eigenlijk? Ik vond het een top tent en kan het iedereen aanraden om er eens heen te gaan! Ook Quignon in Utrecht is een aanrader!
Telefoon: +31-(0)33-4655550
Website: http://quignon.nl

Quignon Amersfoort, Groenmarkt 8, Amersfoort
17.00 uur tot 22.00 uur