- Kruispunt in Amersfoort -

Langestraat 95-97, Amersfoort
Nederlands/Frans
Kruispunt in Amersfoort. Drie topzaken in de winkelstraat van Amersfoort en gelegen op "Het Lekkerste en Gezelligste Kruispunt in Amersfoort". Al 20 jaar lang de thuisbasis voor winkelend publiek, toeristen en lokale consument. Je bent welkom voor Koffie - Lunch - Borrel - Diner - Feest. Café Restaurant In den "Kleinen" Hap, Eetcafé Happerij & Tapperij en Grand Café 'In den Grooten Slock', het oudste, mooiste en Kleinste café in Amersfoort. Je kunt ons niet missen. In de zomer ben je van harte welkom op één van onze terrassen. Prachtige wijnen, en veel speciaalbieren op de tap van Inbev, (o.a. Hertog Jan,Leffe, Drie Ringen) en Segafredo koffie en ambachtelijk gebakken Appeltaart!
Geschiedenis. Al meer dan 20 jaar bedienen zij de bezoekers in de binenstad. Voor elk wat wils. Koffie-Lunch-Borrel-Diner-Groepsarrangementen.
Sfeer & interieur. Bijzonderheden: Heerlijk eten en een zeer gevariëerde menukaart in unieke gelegenheden voor een vriendelijke prijs. Kies een Voor - en Hoofdgerecht en betaal slechts € 19,50 ! Zowel overdag als 's avonds staan wij voor u klaar! Ook groepen zijn welkom. Voor de groepsarrangementen.

Sfeer: Voor ieder wat wils. Bruin, Mediterraan en Oud Hollands. Drie sferen neergezet in drie lokaties. Warme sfeer en verzorgd karakter met vriendelijke bediening en verzorgde zeer gevariëerde gerechten.

Ligging: Centraal in de binnenstad op de hoek van de Markt (De Hof) en de Langestraat tref je de drie horecabedrijven aan.
Keuken & kaart. Voor ieder moment op de dag hebben serveren zij uiteenlopende gerechten, hapjes en creatieve borrel snacks.
Telefoon: 033-4621365
Website: http://www.kruispuntamersfoort.nl

Kruispunt in Amersfoort, Langestraat 95-97, Amersfoort
Dagelijks van 10.00-22.00