- Diner -

Krommestraat 55, Amersfoort
frans/internationaal
Diner. Restaurant Diner is een modern en sfeervol kwaliteitsrestaurant gelegen in het centrum van de historische binnenstad van Amersfoort. Restaurant Diner's bedrijfsmissie is het serveren van kwaliteitsproducten en het bieden van uitstekende service. Prijs-kwaliteitverhouding staat voorop. Diner moet synoniem staan voor culinair én eerlijk genieten in een gastvrije omgeving. Zij willen de gasten goede kwaliteit en service bieden, maar toch betaalbaar blijven.
Geschiedenis. Het runnen van een eigen onderneming is al jaren lang een droom, omdat de horeca meer is dan alleen werk. Het is hobby, passie en dé manier om onze creativiteit te uiten. Wij hebben al geruime tijd samengewerkt in diverse horecagelegenheden en kwamen erachter dat we over de invulling van een concept veelal hetzelfde denken. In restaurant Diner bundelen wij onze krachten.
Sfeer & interieur. Het interieur van Restaurant Diner is modern, sfeervol, trendy.
Keuken & kaart. Restaurant Diner kookt puur, seizoensgebonden en altijd dagvers. De kaart wisselt regelmatig in ieder geval 1 gerecht per week. Verder kunt u bij Restaurant Diner van een 5-gangen chefs menu genieten.
Telefoon: 0334651175
Website: http://www.restaurantdiner.nl

Diner, Krommestraat 55, Amersfoort
dinsdag t/m zondag v.a. 17.00 keuken tot 22.00